Pruis te huur

Reacties uitgeschakeld voor Pruis te huur
juni 25th, 2005 Permalink

Start_1Een internetbedrijf uit München verhuurt Duitsers. Kost een paar centen, maar daar heb je dan wel wat voor. Wat dacht je van een zakelijk onderhandelaar voor nog geen Euro 1.200,-? Of 800 Teuro’s voor een Duitser die kan koken of voor de kinderen kan zorgen.

Dooddoener: volgens de algemene voorwaarden mag de Duitser niet misbruikt worden. Bel voor een creatieve uitleg van dergelijke termen even met Bill Clinton en je weet exact hoever je wel kunt gaan.

Er is een support package beschikbaar voor het geval je gehuurde Duitser heimwee krijgt. Dit bevat onder andere zuurkool en braadworst. Maar let op: deze package bevat ook een CD met Duitse liederen en een boek met Duitse gedichten. Controleer deze zaken streng voor ze ter beschikking te stellen aan je Duitser, want je weet maar nooit …..

Ook zo’n zin in een Duitser?

Comments are closed.