Rare wereld hoor

Reacties uitgeschakeld voor Rare wereld hoor
juni 27th, 2005 Permalink

Je gaat op trektocht door een natuurgebied, waarvan het bekend is dat er in dat gebied allerhande autochtone bewoners vrij rondhuppelen. Kenmerk van die gasten: groot, sterk, harig, hele grote tanden en een paar heftige klauwen. Je bent daarvan op de hoogte dus neemt het nodige schiettuig mee voor zelfverdediging. En een dikke fotocamera voor dat mooie plaatje. Gevalletje van calculated risk, lijkt me zo.

Vervolgens gaat het uitje niet volgens planning, omdat je in tent plotseling wat onverwacht bezoek krijgt van zo’n autochtone bewoner die volgens de regels van zijn natuur even lekker een ‘warme maaltijd’ komt winkelen. Terwijl die Grizzly zich tegoed doet aan je ingewanden, denk je maar aan 1 ding: mooi plaatje … waar is mijn camera?

Typisch menselijk en typisch iets van deze tijd.

Daarop wordt de autochtone bewoner afgeschoten door een groep agenten en jagers. Ook typisch iets voor deze tijd. Alsof die knakker geen rechten in zijn eigen gebied heeft?

Rare wereld hoor.

Iets goeds voor beren doen? Steun Alertis.

Comments are closed.