The heat is on

Reacties uitgeschakeld voor The heat is on
juni 27th, 2005 Permalink

Een volslagen onverwachte gerechterlijke beslissing zet mogelijk de P2P scene op zijn kop. Volgens de uitspraak zijn makers van P2P software verantwoordelijk voor hetgeen gebruikers doen met hun software. Dat was dus even slikken voor de mannen achter Kazaa en Streamcast (Grokster, Morpheus) die hun zekere overwinning vandaag dus in rook zagen opgaan toen de rechter 28 bloedhonden  vlees exploitanten platenbazen imagopooiers media bedrijven in het gelijk stelde.

Met de historie van deze organisaties in het achterhoofd (bijvoorbeeld hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier, hierhier, hier en hier om maar een paar voorbeelden te nomen … ) kunnen we slechts één ding concluderen: laat de razzia’s beginnen!

Comments are closed.