Mierenneuken doe je dus met toestemming!

Reacties uitgeschakeld voor Mierenneuken doe je dus met toestemming!
juni 28th, 2005 Permalink

Mierenneuker, volgens de Van Dale: "Iemand die zeer nauwgezet, misschien zelfs wat overdreven zijn werk doet."

Een politierechter moest de betekenis opzoeken nadat zo’n Melkertbaner Subsidiewerknemer ID-baner parkeerwacht het compliment naar zijn hoofd geslingerd kreeg, dat niet kon waarderen en de woordviruoos liet oppakken. Deze weigerde de standaard boete van Euro 120,- te betalen en liet het voor komen. De politierechter concludeerde, na het bestuderen van de Van Dale, dat de kwalificatie juridisch geen belediging is. Hij vond het wel onfatsoenlijk.

Geen boete dus en we morgen er vanuit dat de parkeerwacht tot op het bot beledigd naar huis is gegaan. Shit happens … Pater Moeskroen liefhebbers weten natuurlijk wat voor vlees er bij de parkeerpolitie in de kuip zit.

Ik vind het wel een gemiste kans dat die politierechter niet even bioloog en dierfilosoof Midas Dekkers heeft geraadpleegd over sex met mieren in zijn algemeenheid: "Eén mier brengt weinig vreugde, maar duizend pootjes op een eikel ….." *

* Disclaimer (speciaal voor de parkeerwacht): eikel wordt hier gebruikt in de biologisch hoedanigheid van de term en niet als kwalificatie inzake je functioneren. Dat het maar even gezegd is.

Comments are closed.