OPTA maakt fout overheid goed

Reacties uitgeschakeld voor OPTA maakt fout overheid goed
juli 1st, 2005 Permalink

Het heeft even geduurd, maar eindelijk maakt de overheidsregulator de fout goed die de overheid zelf jaren geleden maakte door het telefoonnetwerk en de abonnementenstructuur over te hevelen naar KPN en dat te privatiseren. Het was het begin van de graaicultuur voor topmanagers. Klanten konden geen kant op en moesten met lede ogen aanzien hoe hun abonnement jaar na jaar duurder werd en kwalitatief achteruit ging.

Eindelijk mogen andere partijen nu ook abonnementen verkopen op het vaste net. Concreet betekent dit dat er 7.2 miljoen klanten te verdelen zijn. Dat wordt een lastig verhaal voor de CEO van KPN aan zijn aandeelhouders.

Daarom de beursupdate van vandaag:

KPN: SELL!

Comments are closed.