Hij kwam, zag en …. eh, verdween

Reacties uitgeschakeld voor Hij kwam, zag en …. eh, verdween
juli 3rd, 2005 Permalink

Royaltynl_outlet_goneJe kent ze wel … van die outlet stores die veel voor weinig hebben. Ze duiken vaak vrij plotseling op in winkelcentra, op mooie plekken. Zo ook deze: de Maxi Mega Outlet.

Hij pooierde vooral spulletjes voor de kleintjes: kleding, speelgoed, wagentjes, buggies, etc. Het was er toch altijd wel druk, geholpen door het feit dat ie recht tegenover een hele grote supermarkt zat.

Maar plots kwam er een eind aan. Heel plots, als we het briefje op het raam zo mogen geloven: "Wij zijn weg, geen adres bekend en ook onze overburen weten niet waar we zijn." Dat riekt naar een Mega Maxi doorstartje, waar vooral leveranciers de dupe van zijn geworden.

Comments are closed.