65K voor een teddy beer….

Reacties uitgeschakeld voor 65K voor een teddy beer….
juli 9th, 2005 Permalink

318592Het Duitse Steiff, naar eigen zeggen uitvinder van de Teddy beer, heeft de duurste beer ooit gemaakt. De limited edition Goldie heeft een vacht van goud draden, pupillen van safieren en diamanten als irissen. Ze maken er 125 van en voor nog geen Euro 65.000,- is ie van jou. Persoonlijk vind ik de uitstraling buitengewoon onvriendelijk en komt ie op mij een beetje dom over.

Niet te vergelijken bijvoorbeeld met de altijd even vrolijke en vriendelijke Plumbo, in het dagelijks leven begenadigd officemanager bij softwarehuis Theatre of the Mind en daarnaast inspirator voor de huisstijl van internetprovider Zoranet (VPN/PN). Vanzelfsprekend is Plumbo een gecertificeerde Teddy en met inmiddels 12.000 airmiles onbetaalbaar. Plumbo

Comments are closed.