Michael Jackson let weer op de kleintjes …

Reacties uitgeschakeld voor Michael Jackson let weer op de kleintjes …
juli 12th, 2005 Permalink

Nu blijkt dat hij links en rechts nogal wat financiële pijn heeft. Zeg maar: een half miljard schuld, waarbij hij financieel ter nauwernood op de been is gebleven door handig schuif en ritselwerk van de Prescient Acquisition Group. Naar eigen zeggen regelde die tent een herfinanciering ter waarde van een half miljard om zodoende wat terugbetaal deadlines op te rekken …. voor deze hand- en spandiensten kregen ze 9% onkostenvergoeding, hetgeen neerkomt op 48 miljoen US dollars.

Dat zijn dus weer heftige financiële tegenslagen voor de king of pop kinderlokker gevallen artiest eens zo grote ster. Mogelijk is dit zelfs een financiële nekslag voor hem. Hoe dan ook tijd om weer eens stevig op de kleintjes te gaan letten. Misschien gaat ie wel entree gelden heffen voor zijn pretpark Neverland.

Comments are closed.