Sexleven: gemiddeld een 7

Reacties uitgeschakeld voor Sexleven: gemiddeld een 7
juli 12th, 2005 Permalink

Nederlanders geven hun sexleven gemiddeld een 7, zo lezen we in de Telegraaf. Boeiende maar volslagen nietszeggende informatie. In een samenleving waar sex op je 13e de norm begint te worden (hier, hier, hier) missen we bijvoorbeeld enige achtergrond omtrent de gemiddelde leeftijd van de ondervraagden.

Daarnaast is het praktisch wanneer zo’n onderzoek wordt voorzien van een definitie van ‘relatie’. Voor de één is een stomdronken ‘stoeipartij’ in een fietsenhok al goed voor de titel ‘relatie’, terwijl een ander er iets langjarigs onder verstaat. Om maar wat te noemen.

Daarnaast moeten we niet vergeten dat die 7 wordt gegeven door vertegenwoordigers van dat volk dat ‘een Hollandse nieuwe’ een culinair hoogtepunt vindt, in plaats van een scheikundig experiment. Een volk dat Chinees eten associeert met witte plastic bakken, vetvrij papier en gratis sambal en niet nadenkt over de vele geur- en smaakstoffen die in de Nederlandse Chinese keuken worden toegepast. Dat land waar Wim Kok nog steeds serieus genomen wordt en waar we nog altijd geloven in de onschuld van Prinz Bernhard.

De titel van dat artikel had ook "Mayonaise Euro 0,02 goedkoper!" … net zo veel zeggend.

Comments are closed.