Onderzoek RTL 4: Mohammed B. moet dood.

Reacties uitgeschakeld voor Onderzoek RTL 4: Mohammed B. moet dood.
augustus 3rd, 2005 Permalink

53% van de Nederlanders wenst moslim extremist religieus strijder terrorist lijmsnuiver Mohammed B. de doodstraf toe, zo zegt RTL-4. Om tot de conclusie te komen deed die omroep via haar website een onderzoek onder 5000 Nederlanders.

Michiel Smit, voorzitter van Nieuw Rechts, spreekt in zijn column ‘rechtsom’ zijn verbazing uit over het feit dat de uitkomst zo weinig media aandacht heeft gekregen. Hij heeft daarmee inderdaad wel weer een aardig punt waaruit de schijnheiligheid van de politieke samenleving blijkt.

Misschien herinneren we ons nog de uitspraken van Van Schie, directeur van de Telderstichting, hetgeen door het leven gaat als het Wetenschappelijk bureau van de VVD. In Liberaal Reveil, een kwartaaluitgave van Telders (als ik het goed heb), schreef Van Schie indertijd dat daders van oorlogsmisdaden, terreurdaden en meervoudige ‘bijzonder gruwelijke’ moorden de doodstraf moeten krijgen. Heel Nederland viel toen over hem heen …

Comments are closed.