Gezocht: ontsnapte TBSser en Minister van Justitie met principes

Reacties uitgeschakeld voor Gezocht: ontsnapte TBSser en Minister van Justitie met principes
augustus 6th, 2005 Permalink

Tbs_foetsieWeer is het raak in de TBS scene. Dit keer meldt de politie de ontsnapping van de 34 jarige Marciano Ernst. Een typetje dat ernstig geweldige neigingen heeft wanneer hij zijn medicijnen niet neemt.

Ongelofelijk toch dat dit mogelijk is, ondanks het feit dat onze security grefo Donner al drie tot vier keer toe de bewaking van die TBS rakkers heeft opgevoerd.

Onlangs nog was het patiënt Wilhelm S. die even de kuierlatten nam en vervolgens tijdens een boottochtje de scheepskapitein ernstig mishandelde, naar verluid zelfs martelde en vervolgens doodsloeg. Ook dat typetje had medicijnen nodig om onder controle te blijven … yuk.

Verder herinneren we ons natuurlijk nog dat ‘incident’ met die uit Rekken ontsnapte TBSser Michel S. Hij vergreep zich meerdere malen aan een 13-jarig meisje die hij 40 uur onder bedreiging van een mes heeft vernederd.

Meneer Donner, ik begrijp inmiddels dat u wars bent van principes en stevig in de Here gelooft en daarom onder mogelijk wat afwijkende normen en waarden opereert, maar misschien kunt u de volgende vraag beantwoorden: Hoeveel slachtoffers moeten ontsnapte TBSsers nog maken, voordat u gewoon oprot?

Comments are closed.