Het zijn altijd de verkeerden …

Reacties uitgeschakeld voor Het zijn altijd de verkeerden …
augustus 6th, 2005 Permalink

Het was de Engelse toenmalige minister Cook die in 2003 op basis van principes ontslag nam met de treffende woorden: "Why is it now so urgent that we should take military action to disarm a military capacity that has been there for 20 years, and which we helped to create?"

Cook geloofde, net als een aantal collega’s van hem, niet in "Weapons of Mass Destruction". Hij was echter de enige die er werk van maakte. Hij weigerde te dienen onder een Prime Minister die zonder geldige reden en op basis van leugens een oorlog wilde beginnen.

Cook overleed zaterdag aan een hartaanval, tijdens een bergwandeling in Schotland. Hij werd 59 jaar …  natuurlijk veel te jong voor een politicus met principes.

Ook wij hadden in Nederland één politicus met principes. Thom, pas jij op!

Comments are closed.