Of je worst lust ….

Reacties uitgeschakeld voor Of je worst lust ….
augustus 16th, 2005 Permalink

Werkt lekker bevrijdend dat Talpa. Zolang je die zender van De Mol links laat liggen, loop je niet echt een kans om van die tennenkrommmend slechte en maagzuur oproepende oude, gevallen, nieuwe en wannabee sterren op je TV aan te treffen. Kwestie van niet programmeren en klaar ben je. Laten we verder hopen dat commercieel Nederland nog ergens een paar waarden en normen opscharrelt, zodat we die Beau ook niet meer in zijn ondergoed over dat scherm hoeven zien te huppelen. Toedeledoki!

Betekent ook dat ik voor mijn teiltje, dat ik steevast op grijpafstand van de afstandsbediening bewaarde, een volledig nieuwe functie kan zoeken. In eerste instantie leek me dat niet eenvoudig, maar als surfend liep ik de melding tegen het lijf dat Unox met Internet TV gaat komen. Ja kijkbuisvrienden, jullie lezen het goed: Unox.
En wat gaan deze soep en worstenboeren uitzenden? Precies ja, programma’s zoals het NK Bommetje en de nieuwjaarsduik. Unox beraadt zich nog op andere  oerhollandse evenementen … maak me gek!
Om het helemaal onsmakelijk te maken hebben ze hiervoor ook nog een oud presentator opgegraven waar je u tegen zegt. Ja, net als ik, denken jullie natuurlijk aan Dik Passchier of Chriet Titulaer, maar het kan erger. Echt waar … want wat te denken van de moeder vader van de grootste familie van Nederland: Chiel Montagne. Of 25 jaar Tros TV niet voldoende is zeg …
Waar is mijn teiltje?

Gelukkig kennen we ook een klein hoogtepunt … Loekie komt terug. In een Edah commercial welliswaar, maar laten we in ieder geval blij zijn met het feit dat er iemand is die zich druk maakt om kwaliteit.

Comments are closed.