De Mol in duikvlucht

Reacties uitgeschakeld voor De Mol in duikvlucht
augustus 21st, 2005 Permalink

NSE

  • MA: 7,9%
  • DI: 7.1%
  • WO: 4.0%

Ik hoor je denken: wat is dit nu weer? Nou, dit is de ontwikkeling van het marktaandeel over de eerste helft van vorige week (maandag tot woensdag) van het vlaggeschip van Talpa: NSE, gepresenteerd door niemand minder dan onze vriend en koning van het onsmakelijke Beau. Van bijna 8% naar nog geen 4% in drie dagen tijd. Misschien toch even andere laarzen aantrekken Beau?

Op de aansluitende donderdag schakelden nog slechts een lousy 135.000 hun kijkbuisje in op onze personality die bereid was naakt te lopen in dienst van de triple play diensten van Scarlet. Het door hem zo verguisde RTL Boulevard, tevens zijn ex-werkgever en grote concurrent, mocht genoegen nemen met 737.000 kijkers.

Overall doet Talpa het nog slechter, het scoort in de cruciale vooravond slechts een marktaandeel van 3.4%. Daarmee doet ze het net iets beter als de culturele verzamelbak die we kennen onder de noemer ‘Nederland 3’ en het nagenoeg ter ziele zijnde nationale herhalingskanaal dat bekend staat als ‘Veronica’.

Update:
Inmiddels ziet Beau zelf overal spoken, mollen en alcoholische zuurpruimen. Verder is ie erachter dat er bij het NRC een heuse heks werkt. Beau kan blijkbaar niet goed tegen wat constructieve kritiek over zijn ‘show’. Feit is dus dat het op de redactie van NSE algehele paniek is, er dagelijks geruzied wordt en het niet echt bij deuren smijten blijft.

Comments are closed.