Honderdduizenden jongeren bidden met paus

Reacties uitgeschakeld voor Honderdduizenden jongeren bidden met paus
augustus 21st, 2005 Permalink

Schapen_keulen_oever_rijnOp zijn tour naar de wereldjongeren dagen in de Heimat, ging de voormalig nazi nieuwe Paus Ratzinger Benedict XVI een paar honderdduizend jongeren voor in gebed. Hij riep op tot vrede en vond dat diverse religies elkaar de ruimte moesten geven.

Yeah, vertel dat die schapen die uiteindelijk het veld moesten ruimen om de Christelijke jeugd ruimte tot overnachting te geven. De kampbouwer, vast een kennis van Benedict, was in ieder geval rigoureus in zijn aanpak.

Het is nog onduidelijk wat het lot is geworden van de dames op de foto die de 15e augustus nog lekker in de uiterwaarden van de Rijn in kwestie stonden te genieten van hun appels. Laten we hopen dat onze appels niet hun laatste avondmaal vormden. Het verleden van deze vriendelijk ogende paus in ogenschouw nemend, mogen we voor het ergste vrezen ….

Comments are closed.