Mobiele fun voor gevorderden

Reacties uitgeschakeld voor Mobiele fun voor gevorderden
september 3rd, 2005 Permalink

750_vpn_znet_privatePoeh, vandaag even een paar uur mogen spelen met een SonyEricsson K750i. Lang geleden dat ik zo veel fun met een mobiele telefoon heb gehad. Maar goed, dit is ook niet zo maar een mobile, dit is een zeer compleet über-gadget. Even de meest indrukwekkende zaken:
– 2Mb digitale camera met autofocus (!) en 4 x digitale zoom doet ook video.
– ingebouwde radio
– bluetooth, IR
– de nieuwste java games
– ingebouwde video edit software, inclusief effecten.

Veel functies zitten ook in andere telefoons, maar de complete package in combinatie met de prachtige en snelle interface maakt de K750i een hebbeding. De ingebouwde camera kan zich echt meten met de onderkant van de digitale compact markt. Check onderstaande foto (2 Megapixel) die ik genomen heb voor mijn huis: zonder flits (duh), in dummy modus. Foto is onbewerkt.

Door zijn autofocus is de camera iets trager dan wat je van een mobiele telefoon gewend bent, maar neem even van mij aan dat je dat direct wil. De camera heeft speciale standen voor dichtbij (macro), ver weg, donker, etc. Daarnaast kun je zaken ook met de hand instellen (zou je dat willen). Echt super.

De radio is ook wel cool. Goede ontvangst, RDS ondersteuning. Ik realiseerde me dat ik radio eigenlijk nog alleen maar luister via iTunes of in de auto. Het was misschien wel voor het eerst in drie jaar dat ik thuis, buiten mijn computer om naar de radio luisterde. Ook wel weer een heel event, hahahaha.

De java games zijn kwalitatief weer een heel stap verder dan ik op de V800 (al weer een half jaar oud) heb gespeeld.

Al met al een zeer geslaagd toestel en dat helemaal voor nop bij een abonnement (Vodafone en KPN). Doen!
Dsc00002

Comments are closed.