Microsoft en innovatie? Jatten komt eerst…

Reacties uitgeschakeld voor Microsoft en innovatie? Jatten komt eerst…
september 13th, 2005 Permalink

Word12Zo, daar zijn ze dan: de eerste screenshots van Office versie 12 voor Windows. Ziet er weer heerlijk innovatief uit. Even zien, waar kennen we het van? Precies: van OS X van Apple en iTunes, ook van Apple.

Maar waar Apple in staat is om dit soort interfaces toe te passen in een besturingssysteem dat draait op een computer met een videokaart met 32mb, vindt Microsoft dat je minimaal 256Mb, maar eigenlijk 512Mb op je videokaart moet hebben. En 2Gb intern geheugen … en een serieuze processor. Ja, dat is even wat anders dan een computertje van 500 euri’s

Het maakt de overstap naar een echte computer een stuk eenvoudiger wanneer mensen hun eerste stroomafrekening krijgen en zich realiseren dat die nieuwe MS shit gewoon Euro 200 per jaar aan electriciteit kost, waarbij we er voor het gemak maar even vanuit gaan dat de prijzen van electra niet omhoog gaan ….

Comments are closed.