Puinhoop in Gaza

Reacties uitgeschakeld voor Puinhoop in Gaza
september 16th, 2005 Permalink

Tja, het was te verwachten. De Israëli’s zijn nog niet weg uit Gaza of het is al weer een puinhoop. Dit keer zijn 5000 Palestijnen hem gesmeerd naar Egypte om daar iets meer te doen dan een broodje falafel te scoren. Het zegt iets over de grenswacht die het in het zuiden van de Gaza strook heeft overgenomen van de Israëli’s. Als die Palestijnen echt serieus landje willen spelen, dan wordt het tijd dat ze actie ondernemen, want anders zijn die Merkava’s zo weer terug.

Voor de Egyptenaren is het wel aardig dat ze nu toch het door hun zo ontkende Palestijnse vluchtelingenprobleem mogen oplossen. Net zoals de joden door de jaren heen hun eigen vluchtelingenprobleem ooit mochten oplossen. Dat dan weer wel.

Comments are closed.