When hell freezes over …

Reacties uitgeschakeld voor When hell freezes over …
september 26th, 2005 Permalink

Nadat ik het al eerder meldde (hier, hier), is het dan nu formeel. Het wordt dus niet de Treo 670, maar 700w en 700p. De ‘w’ staat voor dat batterijvretende, zeer inconsistente en daardoor gebruikersonvriendelijke operating systeem dat we kennen onder de naam Windows CE 5.0 Windows Mobile 2005. De ‘p’ staat voor het wat verouderde Palm OS versie 5.4 dat ook wel door het leven gaat als Garnet. Windows op een Palm, het is even wennen.
Overigens is het nog niet zeker dat Palm ook buiten de VS een Windows Treo gaat leveren en als ie komt dan pas in de 2e helft van 2006. Tegen die tijd is ook de Linux update voor Palm OS beschikbaar, dus laten we hopen dat de Windows Treo onze neus voorbij gaat :)

In dezelfde categorie ook goed nieuws: de IRA heeft al haar wapens neergelegd. Wie had dat verwacht?

En nog zo één: de 42-jarige Demi Moore trouwt haar 27-jarige Toy Boy. Joy!

Comments are closed.