PSP gaat ondergronds

Reacties uitgeschakeld voor PSP gaat ondergronds
oktober 2nd, 2005 Permalink

Het was een cool idee: metro kaarten voor op de iPod, maar de metro maatschappijen uit New York en San Francisco dachten daar anders over. Moeilijke communicatie en boetes volgden … de site moet offline.

Gelukkig kent de wereld meer van dergelijke types die het openbaar vervoer toegankelijk proberen te maken. Versies voor Sony PSP zijn beschikbaar voor:
Duitsland: Berlin, Frankfurt, Hamburg, Köln, Bonn, München, Nürnberg en Stuttgart.
Japan: Osaka en Tokyo (coole witte PSP).
en natuurlijk ook voor de VS:
– New York, San Francisco.
Die laatste inclusief disclaimer: "I am fairly sure I should say you may not use this map. It is not to be downloaded by clicking Here and dropped into a PHOTO folder on your PSP. It should also not be viewed using the magnifying glass (found when you push the triangle button.) And finally you should not use the Joystick to navigate thru the map."

Comments are closed.