Bot: invasie Irak niet verstandig

Reacties uitgeschakeld voor Bot: invasie Irak niet verstandig
oktober 5th, 2005 Permalink

Terugkijkend, vindt Bot dat je eerlijk moet zijn en zeggen dat die invasie in Irak niet helmaal verstandig is. Hij vindt tevens dat je heel goed moet afvragen of de informatie die je krijgt toegeschoteld deugdelijk is.

Het is diezelfde Bot die eerder vond dat we de uitslag van het Europees referendum in onze reet konden steken. De EU ging gewoon met Turkije praten, ondanks de afwijzing van de meerderheid van Europa. Die gesprekken zijn gisteren afgerond waardoor de deur voor Turkse toetreding tot Europa open staat. Wilders, die het daar net als 60% van de Nederlandse bevolking totaal niet mee eens is, mocht de minister daar van kamervoorzitter Weisglas niet over aan de tand voelen. Het maakte hem pislink. En terecht.

Het doet me vrezen dat we over 3 jaar weer een mening van Bot krijgen in de trant van: "Achteraf bezien moet ik toegeven dat onze houding jegens Turkije wel een beetje te coulant was." Dan weer zal hij het gooien op "onduidelijke informatie", want Ben, heb jij het eigenlijk nog wel eens over je collega Gristenen in Armenië?

Comments are closed.