Prutswerk …

Reacties uitgeschakeld voor Prutswerk …
oktober 8th, 2005 Permalink

Je kent het, je zit (ligt) iets te kijken (of te luisteren) en je hoort een URL voorbij komen. Dit keer die van de sponsor van de voetbalsupporters. "Als jij supporter bent, sjeck je onze site…"

Dus ik surf naar de URL en krijg …. een waarschuwing: ze ondersteunen alleen Internet Exploder 5 en hoger, maar gelukkig kan ik 6 downloaden via de link. Mooie boel, want ik ben een Mac gebruiker en daarvoor kennen we geen Internet Explorer die de moeite van het downloaden waard is …

Prutswerk2

Ondanks de waarschuwing gaan wij alsnog door naar de site. Het is alijd wel vermakelijk om te zien wat programmeurs die hun vak niet verstaan nu weer voor prutswerk hebben opgeleverd. Daarin worden we gelukkig niet teleurgesteld. Mwahahahahahaha. 

Prutswerk1

Wat een volslagen bagger en dat van een merk als Amstel. Erg sneu voor ze, want klaarblijkelijk willen ze uitsluitend een marktleider supporten op het internet. Gaan wij dan ook maar doen … en de marktleider in mijn regio is toevallig even geen Amstel of Heineken, maar Grolsch. Proost!

Over vakmanschap gesproken, check effe deze preview …. 17/10 verkrijgbaar.

Comments are closed.