Update: De zwarte weduwe on tour …

Reacties uitgeschakeld voor Update: De zwarte weduwe on tour …
oktober 9th, 2005 Permalink

Het is weer tijd voor een tour van Gretta Duisenberg langs de Palestijnse gebieden. Deze voorzitter van de vereniging ‘Stop de bezetting‘ komt op voor de rechten van Palestina en Palestijne vluchtelingen. Daarbij noemt ze zich vredelievend, maar richt ze haar gifpijlen vooral op Israël, waaruit blijkt dat ze:

De zwarte weduwe gaat praten met Mahmoud Abbas en Mustafa Barghouti en het is nog maar de vraag in welke mate zij zitten te wachten op de behandeling die ooit Arafat ten deel viel.

Enfin, misschien kan Gretta wat orde brengen in de Palestijnse gebieden en brengt ze wat broodnodige kogels mee voor de fractie van Abbas, want Hamas wordt wel heel vervelend een een burgeroorlog loert om de hoek … 

Overigens ligt op dit moment (zaterdag 8/10) de halve website van haar stichting plat door stroomstoringen bij haar provider. Gretta zal het ongetwijfeld op sabotage gooien en direct naar Israël wijzen. Maar dat gaat haar nu niet helpen want die provider maakt onderdeel uit van ION IP en dat is inderdaad die club die er wel vaker uit ligt.

UPDATE
De weduwe met het heks achtige uiterlijk is gebounced op vliegveld Ben Gurion van Tel Aviv, terwijl de rest van de delegatie wel is doorgelaten. Gretta zou een gevaar zijn voor de veiligheid. Heeft ze in ieder geval weer tijd om te lezen. Dit bijvoorbeeld. Leert ze iets over de organisatie die ze zo verheerlijkt: de PLO. Hier vast een citaatje, voor de beeldvorming: "In 1969, for example, the PLO recruited two former Nazi instructors, Erich Altern, a leader of the Gestapo’s Jewish affairs section, and Willy Berner, an S.S. officer in the Matthausen extermination camp. Another former Nazi, Johann Schuller, was found supplying arms to the Fatah."

Comments are closed.