Klonen, maar hoe ver mag dat gaan?

Reacties uitgeschakeld voor Klonen, maar hoe ver mag dat gaan?
oktober 23rd, 2005 Permalink

Zo af en toe lees je weer eens iets over het klonen van dieren. Hoewel het hard gaat, is de algemene tendens toch dat het onze tijd wel gaat duren. Laten we eerlijk wezen, klonen is zo eenvoudig nog niet.

Mes_aiMaar dan stuit je op een bericht van Misdaadverslaggever Peter R. de Vries. De strekking van het bericht is op zich al ernstig: verkrachting en moord. Maar als je even verder leest, dan schieten je nekharen overeind: "Ze blijkt te zijn verkracht en doodgestoken door een mes."

Kijk, dat is andere koek. En het is jammer dat De Vries niet volledig is, want hier willen we graag weten hoe deze kloning of kruising tot stand is gekomen. Laten we eerlijk zijn, een kruising van een Nederlands kwaliteitsmes met genen van mafiosi levert een heel ander product op dan een combinatie van een afbreekmesje met materiaal van Mohammed B.

Peter R. heeft daarnaast aangekondigd de politiek in te gaan en moet elk moment met zijn programma komen. Ik ben dan ook buitengewoon benieuwd wie het gaat schrijven en hoe ver zijn partij wil gaan op het gebied van klonen en kruisen.

DholeIk ben ook erg geïnteresseerd in hoe zijn standpunten zich verhouden tot die van de traditionele politiek. Klonen en kruisen ligt daar nog steeds erg gevoelig.

Daarom doet het me deugd te kunnen melden dat oud PvdA voorman Joop den Uyl wel weer terug is op deze planet. Hij is inmiddels gespot in Azië als Rode Hond. De terugkeer van Marcel van Dam zit ook al in de planning. Voor hem wacht die andere variant. Dit als straf voor het links lullen en rechts vullen.
 

Comments are closed.