Pizza met een bijsmaak

Reacties uitgeschakeld voor Pizza met een bijsmaak
november 1st, 2005 Permalink

We waren druk geweest die dag en het was al laat. Gauw wat eten en dan terug naar Zwolle. We hapten een pizzaatje weg op de kruising van de Middenweg en de Kruislaan. Bakkie thee erbij en even een uurtje tot rust komen. Het was 1 november 2004 en we zaten in Amsterdam.

Diep in de nacht was ik thuis. Gauw slapen, want de volgende morgen was het weer vroeg dag. Niet fijn die werkdruk, maar het was even niet anders.

De volgende morgen werd ik net uIt de douche geconfronteerd met de ontwikkelingen aan de Linnaeusstraat, een paar honderd meter van de plek waar ik een paar uur eerder nog een pizza had zitten eten. Onwerkelijk. Cineast Theo van Gogh was om het leven gebracht door, zoals later bleek, geytenneuqert fundamentalist geloofsgestoorde lijmsnuiver Mohammed B.

Tranen, woede, ongeloof. Nog altijd.

Comments are closed.