Waar het naartoe gaat?

Reacties uitgeschakeld voor Waar het naartoe gaat?
november 2nd, 2005 Permalink

RandvandeafgrondHij is nog geen dag in het zadel als voorzitter van de PvdA en bewijst nu al de 180-graden-draai-zonder-rode-oortjes tot in de puntjes te beheersen. Gisterenavond in Barend en Van Dorp wist Van Hulten nog te vertellen dat de PvdA geen heil zag in een linkse coalitie. Vanochtend op radio 1 vertelde hij het tegenovergestelde: een linkse coalitie wordt toegejuicht. Nog een paar keer draaien en we hebben slagroom.

Ook samenwerking met de nieuwe linkse partij van Peter R. de Vries wordt niet uitgesloten, hoewel de PvdA het bredere verhaal mist van waar het naartoe moet met Nederland. Weer zo’n typische PvdA houding van vragen naar de bekende weg.

Misschien dat Van Hulten mij één economie of samenleving kan noemen die onder een fanatiek links bewind tot bloei is gekomen. China bedoelt u?

Comments are closed.