Druk, druk, druk

Reacties uitgeschakeld voor Druk, druk, druk
november 4th, 2005 Permalink

Dus was ik helemaal vergeten achter een feestlocatie aan te gaan. Kwestie van een rondje bellen en je een beetje open minded opstellen richting horecaboeren. Kind kan de was doen.

Een belletje of tien verder heb ik eindelijk iemand te pakken die daadwerkelijk een telefoon opneemt. Blijkbaar is er in de horeca toch nog iemand die ’s ochtends geld wil verdienen. Ik leg hem onze plannen uit en vraag of zijn locatie beschikbaar is.

"December?"
– "Ja, vanaf een uur of 3 of zo."
"Oh, dat gaat lukken hoor."
– "Mooi. Hoe gaan we daar verder mee om?"
"Hoe bedoelt u dat?"
– "Wanneer gaan we overleggen over de details?"
"Tijd genoeg, dus dat doen we ergens volgend jaar."

Daar ben ik even stil van. Volgend jaar? Ah, ik begrijp mijn fout en licht daarom mijn uitspraak even toe door te stellen dat het december DIT JAAR betreft.

Daar is hij weer even stil van. Heel erg lang stil, dus iets in mij zegt dat die dag lastig wordt. Maar dat blijkt toch anders te liggen, want de ruimte is dan wel degelijk beschikbaar. Ik vraag hem die te reserveren en wil vervolgens een afspraak op korte termijn om kosten en faciliteiten door te nemen, want zoals gezegd: we hebben wat wensen.

"Deze december? Dat is wel erg kort dag."
– "Hoe bedoelt u? Volgens mij hebben we nog een week of 6, toch?"
"Dat wel, maar de meesten nemen er toch een jaar tot anderhalf jaar voor. Zeker voor evenementen op deze schaal."
– "Evenementen? Schaal? Een feestje bedoelt u?"
"Wij spreken graag van evenementen."
– "Ah, in mijn agenda staat ie als feestje. Dat is ook wat we op de uitnodiging gaan zetten. Kan ik maandag langskomen voor de details?"
"Aanstaande maandag bedoelt u?"
– "Over drie dagen."
"Dat is snel."
– "U heeft het over kort dag, dus het lijkt me dan zinvol om daar maar direct werk van te maken. Anders loopt u het risico dat het tussen wal en schip valt in mijn hersenpan en sta ik op 17 december op uw voicemail met de melding dat ik toch echt een vleugel wil."
"Oei, vooruit dan."
– "7 november dus. 9 uur? Half 10? 10 uur?"
"Nou, ik ben geen ochtendmens. Mag het rond 12 uur?"
– "U zegt het. Tot dan."

Met een diepe zucht hangt hij op.

Ik kijk nogmaals op hun website en kan de boodschap daar niet echt combineren met het zojuist gevoerde gesprek: "Grote, compleet verzorgde evenementen tot 500 gasten."

Misschien toch maar even afbellen die gasten, want mijn gevoel is niet goed.

Comments are closed.