Maria komt naar je toe deze winter

Reacties uitgeschakeld voor Maria komt naar je toe deze winter
november 6th, 2005 Permalink

Mary

En wel via de mobiele telefoon, want op de Filipijnen is een "stuur een SMS naar Maria" een groot succes. 300 Katholieken sturen de maagd daar dagelijks een kort digitaal gebed. De service is op verzoek van kerken mogelijk gemaakt door een lokale ondernemer.

Hoewel de berichten verstuurd worden aan Maria, weet deze ondernemer te vertellen dat 80% van de berichten gaan over geld: "Ik wil werk.", "Ik wil van mijn schulden af." en "Ik wil winnen bij het gokken."

Het is nog niet bekend of de ondernemer deze SMS dienst gaat koppelen aan de Australische "SMS de Bijbel naar een kennis" service. De ondernemer heeft al wel aangekondigd met deze service het buitenland in te gaan, maar zich in eerste instantie te richten op Fililipino’s. Wie weet mogen we binnenkort allemaal naar Maria SMSsen.

Dan is natuurlijk de hamvraag: wat gaan we SMSsen? Ik denk iets over normen en waarden.

Comments are closed.