Tijd over?

Reacties uitgeschakeld voor Tijd over?
november 7th, 2005 Permalink

Verzamelboxen, je kent ze. Eerder hadden we alles van U2 bij iTunes voor Euro 150,- en onze eigen Van Kooten en de Bie lanceerden onlangs hun Audiotheek: 11 CeeDee’s, goedgekeurd door het simplistisch verbond.

Maar goed, in de categorie baas boven baas moet je toch altijd even naar Amerika kijken. Daar is de ultimate Star Trek collection gelanceerd: 212 DVD’s met alles dat er ooit onder het label is uitgebracht. We hebben het dus over alle series, films en vele extra’s. Het is onduidelijk of er een gratis set Spock-oren bij wordt geleverd, een tegoedbon voor een chirurgische ingreep, dan wel een automatische deelname aan TV programma waar ze gratis die oortjes even voor je zetten. En dat voor een lousy $ 2.499,99

Comments are closed.