Yum, yum, dumdum

Reacties uitgeschakeld voor Yum, yum, dumdum
november 16th, 2005 Permalink

Menezes was een Braziliaan die niet geheel legaal in Engeland was en er vandoor ging toen de politie op terrorristenjacht was. Onder het mom van ‘vreemde jas’ en ‘verdacht gedrag’ ging de Engelse politie in de metro achter hem aan, om vervolgens van korte afstand met 7 kogels in zijn hoofd en één in zijn schouder, een eind aan het leven te maken van Jean Charles Menezes.

Naar nu blijkt, zijn hier Dumdum kogels voor gebruikt. Dat zijn kogels die uit elkaar spatten op het moment dat ze doel treffen. Ze doen een ongehoorde hoeveelheid schade op een menselijk lichaam en doorgaans is 1 zo’n kogel in schouder of borst al dodelijk.

7 van die dingen in een menselijk hoofd. Oef …. dat is een typisch gevalletje van inefficiency, gebrek aan opleiding of blinde paniek.

Comments are closed.