Eindelijk

Reacties uitgeschakeld voor Eindelijk
december 25th, 2005 Permalink

Ja jullie hebben gelijk: het is hier te lang erg stil geweest. Vele reacties overspoelden mijn mailbox met daarin de suggestie dat de Xbox misschien teveel van mijn airtime vroeg en dat mijn blogje daar onder moest lijden. Goed punt natuurlijk, ware het niet dat ik de Call of Duty 2 nog eigenlijk nauwelijks heb aangeraakt.

Nee kijkbuisvrinden, de reden van mijn online afwezigheid had te maken met mijn huwelijk. Allerhande voorbereidingen vroegen teveel van mijn tijd en daarom moest ik jullie toch enigszins aan jullie online lot over laten. Niet fijn, snap ik ook. Daarom als goedmakertje een paar foto’s van de prachtige dag waarop ik een ‘ja’ kreeg van mijn lieve Ksenia.

Trouwen_balkon

Versieringen op het balkon.

Trouwen_koetswerk

Koetswerk

Trouwen_ja

De handtekening

Comments are closed.