MacWorld

Reacties uitgeschakeld voor MacWorld
januari 12th, 2006 Permalink

De keynote van Steve Jobs zo aan het begin van MacWorld zit traditioneel vol nieuwe producten. Ook nu was er weer veel te melden. De software suits iLife en iWork gingen naar versie 06, er zijn uitbreidingen op DotMac (.mac), wat kleine dingetjes voor de iPod, een update op het besturingssysteem en dan waren er de nieuwe Macs met intel processoren. Genoeg daarover elders.

Een melding die in de media ondersneeuwt was het statement van Roz Ho, bij Microsoft verantwoordelijk voor de Mac business unit. Zij gaf aan dat Microsoft dit jaar met een nieuwe versie van haar Office Suit en Messenger voor OS X gaat komen en de komende vijf jaar regelmatig nieuwe versies van genoemde producten uit te brengen. De laatste Office voor de Mac dateert overigens van 2004.

Comments are closed.