Opzouten met dat Utreg logo …

Reacties uitgeschakeld voor Opzouten met dat Utreg logo …
januari 25th, 2006 Permalink

UtregTerwijl we in Zwolle te maken hebben met een voorzitter die de supporters van zijn FC Zwolle uitmaakt voor terrorristen en bovendoen roept dat de club financieel niet op ze zit te wachten, pakt Utreg het mogelijk nog bruter aan door diverse fansites en fora te someren per direct alle FC Utrecht logo’s en branding van de site te verwijderen of anders straffe maatregelen tegemoet te zien.

Lees hier de weinig subtiele brief van financieel directeur Veneman online. Vanzelfsprekend zijn fans not amused.

Ik begrijp best dat die club zijn merk wil beschermen en misbruik wil voorkomen. Maar zo’n actie is natuurlijk niet handig, zeker niet omdat sommige sites gewoon al een jaartje of 7 in de lucht zijn en vaak duidelijk stellen dat het niet officiële fansites zijn. Daarnaast hebben het hier over supporters die de hele week met hun club bezig zijn en zeer gewilde klanten in de imposante fanshop zijn waar ze allerhande prullaria met logo’s, waaronder klokkies van Euro 700,-, mogen kopen. Waarom dus zo lopen kloten?

Laat ik voor de duidelijkheid even stellen dat deze site helemaal niets met FC Utrecht te maken heeft … maar wel onderhouden wordt door een Utreg fan die toevallig in Zwolle verdwaald is. Dit om te voorkomen dat Veneman ook mij een brief gaat sturen waardoor ik moet kiezen tussen principes en vrije tijd.

Comments are closed.