Oostpool – Brel 2

Reacties uitgeschakeld voor Oostpool – Brel 2
februari 10th, 2006 Permalink

Brel2
We beleefden de premiere van Brel 2 van theatergroep Oostpool in de Stadsschouwburg van Arnhem. Hoge verwachtingen, juist vanwege het succes van "Brel, De Zoete Oorlog." Ik had wat angst of de kleine en intieme show in zo’n relatief grote schouwburg tot zijn recht zou komen, maar dat bleek ongegrond. Superavond, Brel 2 is om te huilen zo goed.

De voorstelling opent overigens met een geweldige, misschien te korte, monoloog. Thema’s uit de monoloog komen later terug in de liederen die acteur Jeroen Willems in de huid van Brel ten gehore brengt. En dat doet ie echt fantastisch.

Brel 2 kun je vanaf vandaag in heel Nederland, Vlaanderen en Duitsland (Berlijn en München) bezoeken, voor zover er nog kaarten zijn ….

Comments are closed.