Dance 2 the Election

Reacties uitgeschakeld voor Dance 2 the Election
februari 12th, 2006 Permalink

Postervvd_dance
Op twee maart 2006 swingt DJ Erick E. ons naar de gemeenteraads- verkiezingen. Het dancefeest wordt gehouden in De Proosdij, toegang vanaf 22.30 uur (gratis). E kennen we natuurlijk als de huisgangmaker van het Amsterdamse ROXY of één van zijn zwervende optredens op festivals (Dance Valley, Extrema, Impulz Outdoor) en natuurlijk het Zwolse Bevrijdingsfestival (dank aan Enriko voor deze tip).

Natuurlijk kun je die avond onder het genot van een borrel overleg voeren met (kandidaat) raadsleden. Maar laten we eerlijk zijn: met Erick E achter de draaitafel en een hele partij drank voor het grijpen, dan zit niemand toch op een politicus te wachten?

Wel een heel goed initiatief. Dat jij komt is bijna zeker, want het is gratis. Dus wees die Hollander en haal die dansschoenen uit het vet!

Details
Wanneer: Donderdag 2 maart, vanaf 22.30 uur.
Locatie: De Proosdij (Bethlehemskerkplein 13), Zwolle (toegang gratis!)

Comments are closed.