Gemeenteraadsverkiezingen beheersen Sassendonk

Reacties uitgeschakeld voor Gemeenteraadsverkiezingen beheersen Sassendonk
februari 25th, 2006 Permalink

Een paar dagen per jaar wordt Zwolle Sassendonk en gaan alle remmen in de doorgaans conservatieve hanzestad volledig los. Formeel hoogtepunt is de optocht, waaraan dit jaar 80 wagens meededen. Met de verkiezingen in het vooruitzicht, greep de VVD de mogelijkheid duidelijk te maken dat we dit jaar de koe bij de hoorns kunnen vatten, om te voorkomen dat wij burgers nog langer als melkkoe van de gemeente mogen functioneren.

Vvd_kickoff

Als feestpartij van Nederland heeft de VVD natuurlijk een imago op te houden.

Vvd_vandijk

Fractievoorzitter Piet van Dijk wil het college graag uit de ingeslagen doodlopende weg helpen.

Meer oranje?

Comments are closed.