Ongekend hard!

Reacties uitgeschakeld voor Ongekend hard!
februari 28th, 2006 Permalink

Zo noemt GroenLinks het besluit van Verdonk om de VWO scholiere Taida Pasic alsnog uit te wijzen. Verdonk voert voor haar beslissing een paar aardige argumenten aan:
– fraude met een vertrekpremie van Euro 7.000,-;
– valsheid in geschrifte om te terug te komen in Nederland;
– liegen over een paspoort.

Feiten die redelijk voor zich spreken, lijkt me. Als we geen kut Marokkanen in Nederland willen, dan zitten we zeker niet te wachten op frauderende en sjoemelende balkanezen. Sterker nog, die hebben we al zat.

Maar goed, GroenLinks heeft zelf natuurlijk best moeite met serieuze beslissingen. Bewezen fraudeur Promes (zwendel en fraude met uitkeringen en subsidies, los van zijn terrorristen verleden) zit nog steeds voor die partij in de 1e kamer.

Comments are closed.