Lente ui in Zwols voedselpakket

Reacties uitgeschakeld voor Lente ui in Zwols voedselpakket
maart 5th, 2006 Permalink

Het is natuurlijk treurig genoeg dat we tegenwoordig ook in Zwolle een voedselbank hebben waar mensen terecht kunnen die maandelijks niet rond kunnen komen. De Stentor wijdt er een aardig artikel aan, met een foto een bijstandsmoeder met vier kinderen die rond moet komen van Euro 250,- per maand.

Da’s geen lolletje natuurlijk en ik heb wat dat betreft makkelijk praten. Maar draagt die bijstandsmoeder nu echt make up en een lange leren jas tenminste een paar honderd euro? Ik wil niet zeggen dat ze er verslonst bij moet lopen, maar er zijn natuurlijk grenzen. Zeker wanneer je vier kinderen moet voeden van Euro 250,- per maand. Of is daar haar kleedgeld al vanaf?

Om te janken natuurlijk en dat komt niet van die lente ui.

Bijstandsmoeder_let_115376h

(foto: Tom van Dijke, De Stentor)

Comments are closed.