Only the good die young

Reacties uitgeschakeld voor Only the good die young
maart 18th, 2006 Permalink

Weer overleed één der laatste Mohanikanen. Dit keer gaat het om Geir Ivarsøy, co-founder en lead ontwikkelaar van de Opera browser. Hij verloor een lange strijd tegen kanker. Daarmee verliest de wereld wederom een techneut met principes. :(

Opera werd opgericht in 1995 en heeft zich door de jaren heen onderscheiden als de meeste innovatieve webbrowser. Het product is beschikbaar voor alle platformen (Mac, PC, Linux, QNX, FreeBSD, etc) en is een fanatiek ondersteuner van de Open Source gemeenschap. Check alleen al die specifieke prepackaged versions voor debian: Sid, Etch, Sarge, Woody, Potato. Opera is altijd de eerste met nieuwe technologie en is het leidende product op mobile apparatuur zoals telefoons.

Comments are closed.