Jonge mensen doen dat!

Reacties uitgeschakeld voor Jonge mensen doen dat!
april 8th, 2006 Permalink

05_ama_carr
Je bent een 24-jarige troetel allochtoon van de PvdA en net in de deelraad van Amsterdam gekozen. Bij een verkeerscontrole word je aangehouden en heb je geen rijbewijs bij je. Je auto is bovendien niet verzekerd. Om gezeur te voorkomen, geef je natuurlijk een valse naam, vals adres en valse geboorteplaats op.

Doet de PvdA niet moeilijk over, zo blijkt uit de formele reactie van het PvdA bestuur: "Dit is de Bijlmer, jonge mensen doen dat. Er was geen drank in het spel, anders was het een andere zaak geweest."

Boeiende reactie. Valsheid in geschrifte van een politiek bestuurder maakt niet uit, maar drankmisbruik zou wel een probleem zijn geweest. Zou de PvdA weten dat Adolf Hitler nooit alchohol dronk?

Comments are closed.