Vlaggemast plaatsen v. 3.0

Reacties uitgeschakeld voor Vlaggemast plaatsen v. 3.0
april 16th, 2006 Permalink

Sinds augustus 2002 ben ik al bezig met het plaatsen van een vlaggemast. En dat is allemaal niet zo eenvoudig als dat op het eerste oog lijkt.

Ten eerste dwingte de geografische ligging van mijn huis (binnenstad aan een doorgaande weg en waterweg) af dat het een mast is die:

  • op een hoogte zit dat hij niet door dronken voorbijgangers gesloopt kan worden;
  • toch bedienbaar is voor mij;
  • niet te lang is, zodat hij bussen, dan wel boten dwars zit.

Inmiddels heb ik al geruime tijd een vlag en banier liggen. Vorig jaar kwam daar een mast bij. En het laatste puzzelstukje is nu de wandhouder. Ik ben er achter dat ik een ‘beugel voor een herenhuis’ moet hebben. Maar zie die maar eens te vinden. Veel vlaggemastpooiers zeggen ze te verkopen, maar prijzen of levertermijnen krijg je niet. Drama.

Maar de zoektocht gaat door, want voor 4 en 5 mei 2006 heb ik een mast aan het huis zitten.

Ideeën, tips: roy_AT_royalty_DOT_nl.

Comments are closed.