Nieuwe oplichters truc, LET OP!

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe oplichters truc, LET OP!
mei 16th, 2006 Permalink

Vertel het verder, want een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

Dit is de laatste nieuwe manier waarop je beroofd wordt. Ik heb het meegemaakt op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Rotterdam.

Er komen 2 jonge meisjes, Russisch/Pools type, met alles erop en eraan, van ongeveer 18 jaar op je auto af. Terwijl één van de meisjes je ramen begint te wassen, komt de andere tegen je praten. Ze buigt voorover waarbij haar borsten bijna uit haar T-shirt vallen. Onmogelijk om daar niet naar te kijken. Als je geld wil geven voor het ramenwassen, vragen ze of je hen naar de parkeerplaats van een andere supermarkt kan brengen. Onderweg beginnen ze eerst onderlinge sexspelletjes op de achterbank. Na een tijdje kruipt er ééntje naast jou en geeft je een massage, maar……..

pas op: ondertussen steelt de tweede je portefeuille.

Mij is het vorige week maandag, dinsdag, woensdag en donderdag overkomen, vrijdag kon ik helaas niet.

Comments are closed.