Kwiek 2 trasht DSVD

Reacties uitgeschakeld voor Kwiek 2 trasht DSVD
oktober 15th, 2006 Permalink

KwiekKijk, al sportend kom je nog eens ergens. In Raalte bijvoorbeeld, waar de door Zoranet gesponsorde dames van Kwiek het opnamen tegen DSVD en de scheidsrechter.

Kwiek startte voortvarend en zette de tegenstander vlot op een 9-5 achterstand. Voor de scheidsrechter het signaal om een ruzie thuis af te reageren op ‘onze’ Dames. Met zeven strafballen (voor de voetbalkenner: penalties) op rij stelde hij DSVD in staat om het gat te dichten naar 9-9. Een scherpe actie van Kwiek bracht een ruststand van 10-9 op de borden.

Winst
Na de thee bleef het spannend, totdat een strijdbaar Kwiek het welletjes vond en afstand nam. Voor de scheidsrechter wederom een moment wat strafballen uit te delen. Tevergeefs, want onze dames toonden veerkracht en verlieten uiteindelijk met 21-17 als overwinnaar de arena en namen bovendien de koppositie in de competitie in.
En de scheidsrechter? Die ging opgelucht en afgereageerd naar huis. Laten we hopen dat ie snel een nieuw bijbaantje vindt.

Comments are closed.