Toeval bestaat niet?!

Reacties uitgeschakeld voor Toeval bestaat niet?!
januari 6th, 2007 Permalink

Na twee jaar bouwen ging vandaag dan het eerste formele persbericht eruit voor Zoranet. Het betreft de succesvolle afronding van een intensief certificeringstraject ten behoeve van  PIN en CHIPKNIP diensten over het ZoraNET. Altijd spannend om te zien welke bron, site of blog het als eerste oppikt. Traditioneel zijn dat natuurlijk de overzichtslijsten van de grotere persbureaus. De eerste lijst die ik opende was het ‘algemeen overzicht van vandaag’.

zoranet in de media

Frappant aan het overzicht is dat ons persbericht wordt gevolgd door het bericht over afschaffing marktgeld in Winterswijk. Een markt waar ik ruim drie jaar lang, twee x per week stond …. toen ik nog in de vis zat. Misschien wel het leukste dat ik ooit gedaan heb.

Comments are closed.