FC Zwolle, daar moet je zijnHet briljante winkelbeleid van FC Zwolle kent geen grenzen, want de club presenteerde vandaag een tweetal sambadansers Braziliaanse aankopen. Zij volgen hun landgenoot Wilson op, die amper zes maanden geleden met heel veel bombarie werd aangekondigd en op 5 december het land ontvluchtte uit angst voor de zak van Sinterklaas wegens wanprestatie verliet met heimwee. Maak kennis met Eric en André, geen idee hoe oud ze zijn, waar ze in Brazilië vandaan komen, of wat hun achtergrond is. Laten we hopen dat ze iets kunnen met een bal en dat iemand ze verteld heeft dat de winter in 2007 nog moet komen. Rest de vraag: hoe lang denk jij dat ze mee gaan? Voor één keer gooien we de comments open, dus kom maar op met die prognoses!

5 Responses to “Doe mee en win die magnetron!”