Zangles en snel een beetje

Reacties uitgeschakeld voor Zangles en snel een beetje
januari 27th, 2007 Permalink

DifferentJe bent blond, denkt dat de wereld op jou zit te wachten en vind dat je heel goed kunt zingen. Koppel daar een gitarist aan die denkt dat hij Eric Clapton is en een echte studiomuzikant die alle gevoel voor een podium mist (maar wel kan spelen!). Maak het geheel af met technici die doof en kleurenblind zijn en zet de halve zaal vol met familie en andere jaknikkers. Right, we hebben het natuurlijk over de Coverband ‘Different‘ die vanavond even ouderwets Sally ‘O Briens in Zwolle leegspeelde.

Als zangeres moet je soms van bepaalde nummers afblijven todat je er klaar voor bent. Nou, ik denk dat deze dame de komende drie levens nog niet toe is aan 60% van de playlist. Het was verschrikkelijk. Oh, tip voor die gitarist die ‘Stil in mij’ zong: niet doen. Ben ook jij nog niet aan toe.

Ik zie dat Sally’s een optie op deze club heeft voor 2 daagjes in juli. Nou, dat doen we dus maar even niet. Oh, vandaag (zaterdag 27/1) staan ze weer in die tent. Mijden dus, tenzij je gewoon een keer wil afzien.

Ze hebben wel een aardig credo: “Different, de POP/Rock Coverband met een eigen stijl!!!” Nou, daar is niets aan gelogen.

Comments are closed.