Deinum

Reacties uitgeschakeld voor Deinum
februari 11th, 2007 Permalink

Skottie trommeltHa! Geef toe, je las het in je RSS feeder en verwachtte een stuk over Herman, de bassist van Cuby & The Blizzards. Pech joh! We hebben het hier over dat dorpje in Friesland met 970 hele inwoners. Daar kun je om lachen, maar de kans is groot dat je hier ooit terechtkomt. Het is gebouwd op terpen en hoort dus bij die 20% van het land dat niet onder water loopt als de zee stijgt. Met als alternatief Limbabwe, raad ik je aan niet te geringschattend over Friesland te doen (muv. Maastricht).

Deinum dus. Eén kerk, één treinstation en één feesttent: It Hold. Ja, dat is die tent waarvan ze de DJ vandaag nog als vogelverschrikker moeten inzetten. Pfff, wat een ramp die gozert. Maar goed, Scrum trad aan en dus waren we van de partij. En niet alleen wij, maar ook diehard fans uit Den Helder, Zeeland en Bergen op Zoom. Friesland is voor Scrum geboortegrond en Pro Libertate ging er dus met een forse dosis energie tegenaan. Errug stoer.

Ivo
Jay & Robin

WTF?

Comments are closed.