The heat is on

Reacties uitgeschakeld voor The heat is on
maart 26th, 2007 Permalink

Vandaag mocht ik namens Zoranet in Utrecht een onderscheiding in ontvangst nemen voor InstoreConnect, het slimste PINproduct voor 2007. Voor veel banken, inclusief de Postbank, een ruw ontwaken, omdat Zoranet een complete oplossing in de markt zet die transactieprijzen heftig drukt. Veel ‘executives’ van het bankwezen doken daarom in onze producten en trokken wit weg bij de gedachte achter het concept.

En neem van mij aan: we zijn net begonnen. In april komen we met een aankondiging die de wereld op zijn kop gaat zetten: banken bepalen dan niet langer de kosten van een PINtransactie, maar het is de koper in de winkel (klant) die letterlijk aan de knoppen zit. Uiteraard lees je het hier ’t eerst.

De formele aankondiging over slim PINNEN vind je natuurlijk bij Zoranet.Zoranet InstoreConnect

Comments are closed.