Feestje?

Reacties uitgeschakeld voor Feestje?

2 1/2 keer Pinkpop. Low-lands in 1 dag. Zo karaktiseerde Racoon en De Dijk op 3FM het grootste en best georganiseerde bevrijdingsfestival van Nederland: dat van Overijssel. Jaarlijks gehouden in mijn achtertuin, nl. het Park Wezenlanden in Zwolle en trok dit jaar ruim 150.000 bezoekers. Een handvol foto’s:

bevrijding in Overijssel, het grote podium

Het grootste van zeven podia. Second Life voor de kids

Second Life voor kids: een tent vol computers. Zoranet was als sponsor betrokken bij het optuigen van de internetverbinding in de tent en de draadloze communicatie op diverse festivallocaties. 3FM is erbij

3FM zond de hele dag live uit vanaf het festivalterrein.Backstage bij La Troba Kung FuBackstage op het hoofdpodium bij La Troba Kung Fu. Normaal!Normaal høkt de sfeer erin op het hoofdpodium, later zouden Racoon, Roosbeef, Postman en De Dijk daar de vruchten van plukken.

Comments are closed.