Ajax fanclub associeert zich met Nazi’s

Reacties uitgeschakeld voor Ajax fanclub associeert zich met Nazi’s
augustus 12th, 2008 Permalink

Feyenoord eist van Ajax dat ze t-shirts van de Ajax aanhang met daarop afbeeldingen van het Duitsche bombardement op Rotterdam innemen. De Rotterdamse club vindt de t-shirts kwetsend.

Amper drie weken geleden roerde de Ajax “aanhang” zich ook al toen ze zich in Zwolle misdroegen, voorafgaand aan het vriendschappelijke duel “Ajax vs. de vrienden van Jaap Stam”. 90 van die rukkers werden toen opgepakt voor openlijke geweldpleging, vernieling en mishandeling.

Ex SS-er Heinrich H. kan zich niet vinden in de associatie met deze voetbalsupporters: “Ze kleden zich slecht, zijn ongeorganiseerd, hebben lak aan gezag en passen geweld oppervlakkig toe. Op geen enkel vlak komen ze ook maar in de buurt van de Arische kernwaarden waar we met het Derde Rijk zo hard voor gevochten hebben, al heb ik wel begrip voor hun wens om onderdeel uit te kunnen maken van onze beweging.” Juridische stappen overweegt hij echter niet: “Ze zijn de tijd en aandacht niet waard.”

Comments are closed.